Tabăra internațională yoghină de vacanță se va desfășura online în perioada luni 27 aprilie – duminică 10 mai. La această tabără au acces doar persoanele care au împlinit 18 ani.

Programul detaliat al taberei va fi disponibil doar pe site-ul taberei, și doar pentru persoanele care s-au înscris. Pentru cei care nu se înscriu vor fi accesibile doar unele dintre activitățile din programul taberei, în principal meditații, conform unui program care va fi anunțat în curând.

Procedura de înscriere pentru cursanții Școlii de yoga ezoterică din România este disponibilă mai jos:
Cei care s-au înscris în tabără vor primi pe email un cod de acces cu care se vor înregistra pe site-ul taberei, pentru a avea acces la activități.


ÎNREGISTRARE

Procesul de înregistrare se face o singură dată, la început, și constă în următorii pași:

1. Introduceți codul de acces primit pe email (de exemplu FF3MKJT4W, sau MA7JOPS23). Acest cod se va folosi o singură dată, la înregistrare.

2. Introduceți adresa personală de e-mail pe care ați primit codul de înscriere (de exemplu dana.ionescu@gmail.com).

3. Introduceți o parolă pe care o veți alege în momentul înregistrării. Rețineți această parolă. Vă recomandăm să nu folosiți parola contului de email.

4. Bifați că ați luat la cunoștință termenii și condițiile de acces (pot fi consultați pe site, în momentul înregistrării).

5. Dați click pentru a confirma procesul de înregistrare.

6. Veți primi pe adresa personală de email un mesaj de confirmare că înregistrarea s-a realizat cu succes.

AUTENTIFICARE

După ce v-ați înregistrat, pentru a accesa site-ul taberei va fi necesar doar să vă autentificați în secțiunea ”Autentificare”, folosind adresa de e-mail și parola pe care ați ales-o la pasul 3 de mai sus.

ATENŢIE! Înregistrarea unui cod de acces se poate face de pe o singură adresă de email.

Vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.